Frem i Livet
Frem i Livet
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
 Tiden er moden til at tænke over din fremtid. Hvordan vil du fremover gerne bo, leve og arbejde?  

Frem i Livet hjælper dig med at se muligheder i livet, og til at træffe de bedste, og de nødvendige beslutninger i dit liv. 

Vi lærer dig det bedste, fra de bedste! 

Få de nyeste livsdesign værktøjer, daglig motivation og viden fra ledende eksperter fra hele verden, på alt ligefra: privatøkonomi, job, karriere, netværk og relationer, til hvordan du forøger din livskvalitet, og forbedrer din mentale styrke og fysiske sundhed.  

Du får adgang til et online netværk af danskere i mere end 14 lande, der virkeliggør deres drømme, sætter en retning, når i mål og inspirerer dig til at gøre det samme.   
Har du lyst til at lære hvordan du finder dit talent, din passion, sætter en retning på dit liv, udvikler dit mod? Har du lyst til at blive en del af et online inspirende netværk af danskere i 14 lande? 

Kunne du tænke dig at lære fra de bedste eksperter i verden, i alt lige fra hvordan du bedre forstår din privatøkonomi, til hvordan du bliver sundere, overtaler din chef til at du får mere frihed, hvordan du starter din egen forretning eller noget helt 10.? 
så læs videre her...
Med Frem i Livet kan du opleve: 
#1 Større selvværd.
#2 Forøget klarhed.
 #3 Øget selvindsigt
 #4 Mere overskud.
Frem i Livet er et online "klasseværelse", hvor vi 
underviser dig i veldokumenterede metoder, som gør det muligt for dig at indfri dine mål i livet.  

Helt ekslusivt, deler nogen af verdens mest inspirerende mennesker ud af deres viden til dig. 

Du kan sidde behageligt hjemme i din sofa, og lære fra de bedste. 

Frem i Livet er online undervisning, digitalt fællesskab og massiv inspiration, leveret direkte til dig, når du har tid, lyst og brug for opvågning, opbakning, 
inspiration og fællesskab. 

Du kan dagligt stille og få svar på livets store spørgsmål fra netværket. 

 Frem i Livet Metoden er en "opskrift" på hvordan du finder din retning i livet, din passion, dine talenter, værdier og meget mere. 

Frem i livet er systematisk opbygget således at du bliver hjulpet igennem "trin for trin" igennem let forståelige online moduler, så du føler dig støttet og hjulpet igennem de beslutninger og tiltag, du skal træffe i dit liv.  

Følger du metoden, vil Frem i Livet kunne transformere og forbedre dit liv. 

Du kan blive mere afklaret og "stå " bedre fast i livet, og blive  bedre rustet og dygtigere til at træffe, ikke bare gode, men derimod "rigtige" valg. 

Ved at følge metoden, kan du stå med en køreplan for dit liv (som du selvsagt kan justere løbende). 

Du vil sandsynligvis, efter de første 12 uger, stå med fornemmelsen af, at du er bedre rustet til livet, får mere medgang og du vil håndtere modgang bedre. 

Livsdesign er en dokumenteret metode, der hjælper dig til øget selvindsigt. Du kommer til, at leve et liv du er glad for og stolt af.  

Du skræddersyer et liv som passer præcis til dig - dine værdier, dine talenter, kompetencer, ambitioner - og ikke omvendt.

 Du kan få en hverdag,  som du ønsker den skal se ud, og du kan nå, de mål du sætter dig.  

Prøv det risikofrit i 14 dage.
Du har nemlig 14 dages pengene retur garanti.
Det er næsten for godt til at være sandt... Men Frem i Livet koster mindre end 6kr. om dagen!
Hvor meget er et liv med mere Klarhed - selvindsigt og overskud værd?
Vores medlemmer bedømmer Frem i Livet til
4,8 ud af 5
når det gælder værdi for pengene!


Sådan kommer du i gang!
1. Vælg betalingsmetode
  2. Tryk på "Opret Profil" på ordrebekræftelsessiden.
⇣ 
3. Opret din profil
⇣ 
4. Meld dig ind i Facebook fællesskabet (hvis du har lyst, naturligvis).

Vi står klar til at tage godt i mod dig.
INGEN BINDING
Prøv det risikofrit - du har intet at tabe.
FIL er en investering i dig selv. En investering som bliver ved med at give. Det kræver selvfølgelig du er villig til at arbejde med dig selv, og gør du det så er det bestemt ikke kun dig der får glæde af denne investering, men også dine omgivelser, som ønsker dig glæde og et godt liv. For det er det du får. Et godt liv, hvor du tager ansvar for at leve det liv, som du virkelig ønsker!
Jannie A - Medlem
ADIF metoden og Soulaimas inspirerende ord er medvirkende til, at jeg idag har færdiggjort 1. år af mit studie. Jeg fik af vide af læger, at jeg skulle vente med at starte studie, men jeg kunne mærke, at de undervurderede mine evner trods mine udfordringer. ADIF metoden gør, at jeg nu har designet en hverdag på studiet og i livet generelt der gør, at jeg stortrives. Jeg har det bedre end nogensinde. Tager ansvar for alle mine valg i livet og sætter ikke begrænsninger for mål, drømme og ønsker. Det kan og skal ske!
Kirstine P. - Medlem
Som medlem får du:
  • ​ADIF Modellen - dit livsdesign værktøj. Den unikke systematiske metode, som du kan anvende igen og igen, uanset hvor i livet du er, og vil hen.  
  • ​Et enormt inspirerende online fællesskab og netværk. 
  • ​Over 50 timers ekslusive interviews med eksperter og inspirerende mennesker fra hele verden, hvis livsdesign du og viden, du kan lade dig inspirere af. 
  • ​Mere end 35 timers optagede webinarer med Soulaima Gourani, som din online inspirator. 
  • ​Adgang til alt nyt indhold, der måtte komme (sålænge du er medlem).  
  • ​Teknisk support funktion. 


81%
Kalder Frem i Livet
"LIVSFORANDRENDE"


Hvad sker der efter 14 dage?
Din "prøvetid" udløber og du er nu RIGTIGT medlem.
Er der en garanti?
Et sarkastisk "JA"! Vi kan garantere, at fortsætter du med at gøre det du gør lige nu, så er det meget usandsynligt at dit liv ser meget anderledes ud om eksempelvis et år.
Det ønsker jeg ikke...
Nej og det er var derfor vi skabte Frem i Livet i sin tid. For at hjælpe flere mennesker med at skabe fremdrift, klarhed og mening. Der er så meget mere liv i os og vi er ikke færdige.
Vil Soulaima være  min lærer? 
Ja, det er hele formålet med platformen, at jeg kan hjælpe så mange som muligt.  Jeg har derfor optaget over 100 timers inspiration til dig, og jeg har inviteret alle dem, jeg lærer fra, så DU også kan lære fra dem.  

Hvad er det præcis jeg får som medlem af Frem i Livet?
Du får mentorskab, fællesskab, implementerbare værktøjer, inspiration, webinarer, interviews og en masse bonusser.
Hvorfor er det så billigt?
Ved at gøre processen online-baseret har det været muligt for os at sætte prisen så lavt.  Prisen skal ikke blive en forhindring, når det kommer til at nå dine mål.

Er der en bindingsperiode?
Nej der er ingen bindingsperiode. Månedsabonnementet fornys automatisk hver 30. dag og kan stoppes når som helst.

Alle rettigheder reserveret © | Soulaima Gourani ® | 2022 Betingelser