Frem i Livet
Frem i Livet
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Dit Nye Liv Er Kun Få Klik Væk.
Bliv medlem af Frem i Livet i dag - der kommer aldrig et bedre tidspunkt i dit liv. Brug denne særlige (karantæne) tid til eftertanke og refleksion.  
Soulaima Gourani
Som medlem får du:
 • ​​ADIF Modellen - dit livsdesign værktøj. Den unikke systematiske metode, som du kan anvende igen og igen, uanset hvor i livet du er, og vil hen.  
 • Over 50 timers ekslusive interviews med eksperter og inspirerende mennesker fra hele verden, hvis dit livsdesign du og viden, du kan lade dig inspirere af. 
 • ​​Et enormt inspirerende online fællesskab og netværk. 
 • ​​Mere end 35 timers optagede webinarer med Soulaima Gourani, som din online inspirator. 
 • ​​Adgang til alt nyt indhold, der måtte komme.
 • ​​Teknisk support funktion. 
Priser:
Livstidsmedlem 6 rater af
799,-
Beløbet trækkes automatisk i 6 måneder.
Års-abonnement
2.499,-
Fornys automatisk.
Livstidsmedlem
3.999,-
Betales én gang.
Livstidsmedlem 6 rater af 
KR.
 799,-
Beløbet trækkes automatisk i 6 måneder.
  Års-abonnement
  KR.
   2.499,-
  Fornys automatisk.
   Livstidsmedlem
   KR.
    3.999,-
   betales én gang.
    Vælg produkt på trin #3
    Trin #1: Kontakt Information
    Fulde Navn:
    Email Adresse:
    Telefon Nummer:
    Trin #2: Addresse
    Gade Navn:
    By:
    Postnummer
    Trin #3: Afslut ordre
    Vælg produkt HER
    Pris inkl. moms
    2499,00kr.
    3.999,00kr. inkl. moms.
    799kr. inkl. moms.
    Kredit Kort Nummer:
    Kontrolcifre
    Udløbsmåned:
    Udløbsår:
    Vi tager ikke mod "rene" DanKort, kun VisaDankort.
    Produkt
    Beløb
    Dynamically Updated
    $XX.00
    Jeg accepterer at jeg INGEN fortrydelsesret har ved køb af digitale produkter hvis produktet er taget i brug. Jeg accepterer ligeledes at jeg har læst og godkendt handelsbetingelserne. LÆS DEM HER

    14 Dages Garanti

    Din fortrydelsesret er gældende i 14 dage fra dit køb. Din fortrydelsesret er dog kun gyldig såfrem du IKKE tager produktet i brug. Har du taget produktet i brug - altså logget ind på platformen refunderer vi IKKE dit køb. Skulle du fortryde dit køb inden du tager produktet i brug skal du blot kontakte os på support@fremilivet.dk og fortælle os at du ønsker at fortryde dit køb. 

    Sikker Betaling

    Alle ordre bliver gennemført på et sikker netværk. Dine kredit kort oplysninger bliver udelukkende lagret hos vores betalingsudbyder i krypteret form, de er med andre ord ulæselige. Vi har dyb respekt for din sikkerhed.
    FIL er en investering i dig selv. En investering som bliver ved med at give. Det kræver selvfølgelig du er villig til at arbejde med dig selv, og gør du det så er det bestemt ikke kun dig der får glæde af denne investering, men også dine omgivelser, som ønsker dig glæde og et godt liv. For det er det du får. Et godt liv, hvor du tager ansvar for at leve det liv, som du virkelig ønsker!
    Jannie A - Medlem
    ADIF metoden og Soulaimas inspirerende ord er medvirkende til, at jeg idag har færdiggjort 1. år af mit studie. Jeg fik af vide af læger, at jeg skulle vente med at starte studie, men jeg kunne mærke, at de undervurderede mine evner trods mine udfordringer. ADIF metoden gør, at jeg nu har designet en hverdag på studiet og i livet generelt der gør, at jeg stortrives. Jeg har det bedre end nogensinde. Tager ansvar for alle mine valg i livet og sætter ikke begrænsninger for mål, drømme og ønsker. Det kan og skal ske!
    Kirstine P. - Medlem
    All Rights Reserved © | Soulaima Gourani  | 2022 Terms Of Service