Du har stadig
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
til at se workshoppen og til at indmeldelsen til Frem i Livet lukker.
FREM I LIVET
Tag kontrollen over dit liv. Gå ikke glip af denne store GRATIS workshop.
Jeg vil rigtig gerne dele denne store online workshop med dig. Ved at tilmelde dig her får du workshoppen bragt lige ind i din mailboks. 
Denne inspirerende og ikke mindst gratis workshop består af 4 separate videoer, som hver især indeholder lektioner med helt essentielle redskaber til at opnå et mere meningsfyldt og indholdsrigt liv, med en klar plan og en udtalt følelse af frihed og retning uden længere at ligge under for de lykkehæmmende følelser af usikkerhed, frygt og stilstand.

Slå telefonen på lydløs, grib pen og papir og gør dig klar til at modtage nogle af de vigtigste redskaber fra Frem i Livet Metoden.

Vi ses indenfor.

Soulaima Gourani
Grundlægger af Frem i Livet.


Få adgang til 1. video i workshoppen her og modtag de resterende 3 videoer på email i takt med de bliver offentliggjort 29. september, 2. og 6 oktober.
Skriv din email adresse her.
VIGTIGT:
Jeg hader spam mail og det gør du formentlig også. Du har 100% garanti for at jeg ikke deler din email med andre! Jeg tillader mig at sende dig workshoppens 4 videoer og en håndfuld ekstra mails, når Frem i Livet åbner kort tid efter.
Har du spørgsmål om Frem i Livet kan du kontakte os på [email protected]
Copyright 2017 Soulaima Gourani All Rights Reserved