Her finder du spørgsmål og svar:

Hvorfor er alt materialet ikke tilgængeligt når jeg har købt adgang?

Svar: Igennem alle de sparringer jeg har haft er det blevet mig klart, at den største effekt og dermed succes opnås ved at tage små skridt, små gennemtænkte skridt. I starten, for mange år tilbage, da jeg ikke vidste bedre gav jeg alle øvelserne til mine sparringer på en gang, og de vendte hele tiden frustrerede tilbage, fordi de følte sig overvældede af alle de tanker de følte de skulle gøre sig på kort tid. De fik simpelthen ikke ro over processen. 

At ændre sit liv er en alvorlig proces, som kræver omtanke og tid, og det skal gøres rigtigt og ordentligt. Og det er grunden til at materialet "drypper" ind på platformen, med nogle dages mellemrum, for at sikre ro og tid til ægte fordybelse uden at blive overvældet af alt indholdet. 

Indholdet kommer i 4 dryp. 

1. dryp vil være tilgængeligt med det samme. 

2. dryp, 9 dage efter dit køb af medlemsskab. 

3. dryp, 16 dage efter dit køb af medlemsskab.

4. dryp, 23 dage efter dit køb af medlemsskab.

Hvorfor kan jeg ikke betale med Dankort?

SVAR: Du kan kun betale med Dankort, hvis det er et VISA/Dankort. Platformen vi bruger (Clickfunnels) kan ikke sættes op til at arbejde sammen med NETS, som har monopol på Dankort. Vi tager Visa/Dankort, Mastercard, American Express og PayPal. Du kan også, hvis ingen af vores betalingsløsninger virker for dig, skrive til os og aftale en bankoverførsel. Skriv til support@fremilivet.dk og anfør "Bankoverførsel" i emnefeltet.

Har jeg med mit medlemsskab adgang til Frem i Livet for evigt?

Svar: Forestil dig, at du med købet af adgang til Frem i Livet, køber en bog. Forfatteren ejer indholdet, men du ejer bogen. Du ejer så at sige din adgang til produktet. Så derfor er der som sådan ikke nogen tidsbegrænsning på. Men at sige noget varer for evigt vil nok være en overdrivelse, for der kan ske uventede ting, såsom sygdom, konkurs, forældelse af platformen medlemssitet er bygget på og andre uforudsete hændelser, som vi ikke er herre over. Men i fald at noget sådan (må gud forbyde det) skulle ske, vil alt materialet på platformen blive gjort downloadbart, så det kan hentes ned inden en eventuel lukning.

Hvordan virker FREM I LIVET og hvordan kommer jeg i gang?

SVAR: Du melder dig ind. Du ser velkomst video på medlemssiden. Du melder dig til Facebookgruppen. Du går nu i gang med selve metoden. Når du har gennemarbejdet og færdiggjort de tre første videoer i "Analyse" griber du til Facebook og fortæller hvad du har sat dig for at opnå og hvad der er dine mål. Du vil få hjælp og feedback og hvis du "sidder fast" så spørg endelig om andres meninger. Det er min opgave, sammen med alle de andre medlemmer af fællesskabet og hele ideen med FREM I LIVET at hjælpe dig med at komme videre, hvis du sidder fast. Du kan ikke undgå at begå fejl, men du vil lave 10-20 gange færre fejl og gå mod dine mål ad en mere direkte rute, ved at benytte dig af fællesskabet. Det er der for din skyld.

Hvad er det præcis jeg får som medlem af Frem i Livet?
SVAR: Du får, mentorskab (af mig, Soulaima Gourani), nogen at stå til regnskab for. Du får støtte af ligesindede i det inspirerende og energifyldte fællesskab af andre som har valgt at investere i deres liv. Du får en række værktøjer, designet til at gøre det nemt at holde styr på fremskridt. Du får et månedligt live webinar med mig (Soulaima Gourani), hvor du kan få svar på spørgsmål du måtte have. Du får et stort månedligt video interview med en spændende person som har ændret sit liv, og ikke mindst får du min metode bestående af 17 moduler som trin for trin hjælper dig på din vej fra A til B. Du får yderligere fire bonusser, et stort hidtil ikke offentliggjort netværkskursus, E-bogen "Drop Undskyldningerne", du får "Sådan bliver du konsulent" sættet, bestående af en stor optaget workshop, en e-bog og et optaget webinar.

Er der en bindingsperiode?
SVAR: Køb af medlemsskab, skal ses som et køb af en vare. Når du dit kort bliver trukket, så er varen købt og det er kun hvis du benytter dig af den rate-betalingsmulighed vi stiller til rådighed, at du er bundet til at betale de 12 rater. Du er med andre ord altså ejer af din adgang til Frem i Livet, så der er ikke noget at sige op.

Hvorfor er det så billigt?

SVAR: Et spørgsmål der er blevet stillet en del gange. Jeg er selv optaget af at nå så langt i livet jeg kan og udrette noget. Jeg har i mit eget liv været meget systematisk, og det er nu blevet til FREM I LIVET metoden. Ved at gøre processen online baseret har det været muligt for os at sætte prisen så lavt. Jeg har lavet dette fællesskab for at andre kan få gavn af min metode og prisen skal ikke blive en forhindring, når det kommer til at nå dine mål.

Er der en garanti?
SVAR: Et sarkastisk, ja. Jeg garantere at den eneste måde at undgå at nå dine mål er ved at gøre ingenting. Kan FREM I LIVET hjælpe dig? Helt sikkert, men det er dig der skal mønstre modet, viljen og lægge arbejdskraften i. Intet kommer af sig selv, men FREM I LIVET kan gøre det nemmere og hurtigere for dig.

Er det rigtigt forstået at jeg inden for de første 14 dage kan få det fulde beløb retur?
SVAR: JA. Det er korrekt. Du har 14 hele dage til at se dig om og tage de første 6 moduler af Analysedelen, og læse min e-bog "Drop undskyldsningerne". Skulle du mod forventning beslutte dig for alligevel ikke at være en del af Frem i Livet, så skriver du blot en mail til support[snabel-a]fremilivet[punktum]dk og gør os opmærksom på at du ikke ønsker at være en del af platform. Vi sender dig derefter hurtigst muligt dine penge retur og du så helt gratis set de første tre trin i Analysedelen og fået en kopi af min e-bog "Drop Undskyldningerne". Husk at vi skal have din mail i hænde senest 14 dage efter ordreafgivelse. Lad os tage et eksempel. Du køber adgang onsdag d. 12 kl. 20:00 dine 14 dages pengene retur garanti udløb
er så torsdag d. 27. kl. 20:00. Selve dagen for købet, tæller ikke med i de 14 dage.

Hvis jeg oplever problemer med platformen, hvordan får jeg kontakt til Frem i Livet Support?

Svar: For kontakt med Frem i Livet kan du skrive en email til support[snabel-a]fremilivet[punktum]dk.

Vil Soulaima være til stede på platformen så længe Frem i Livet eksisterer?

Svar: Ja, det er hele formålet med platformen, at jeg kan hjælpe så mange som muligt med at nå deres målsætninger. 

Copyright 2018 Soulaima Gourani All Rights Reserved.