Læs mere om Frem i Livet her og få min workshop bragt direkte til din mailboks.
Hvad er Frem i Livet?
Frem i Livet er dit fællesskab med ligesindede, ude efter mere i livet. Det er en medlemsside som giver dig alle de redskaber du skal bruge for at nå dine mål, realisere dine drømme og designe dit liv, så det passer dig. Jeg vil personligt være på til stede, inspirere og tanke dig op med nyt gå-på-mod. Du får ny viden, inspirerende historier, nye skæve og forfriskende vinkler og en smittende energi, som du kan omsætte til mærkbare forandringer og målbare resultater i dit eget liv og karriere. 

Frem i Livet er en simpel 4-trins metode, hvis eneste formål er at hjælpe dig tættere på dine mål i livet. Metoden har jeg udviklet gennem hele mit liv og er altså lavet af blod, sved og tårer. Metoden som jeg selv bruger, har bragt mig til hvor jeg er i dag.  

Tilmeld dig listen og workshoppen her
Skriv din email adresse her.
Del gerne siden
Referencer:

At stå i sit eget lys. Du har kun en chance, et liv”. Var inspirerende ord fra soulaima. For det er så sandt. Det fik mig til, at få gennemtænkt mit eget livsdesign. Lidt hurtigere men også mere grundigt.

– Tanja TifreSoulaima er en utrolig inspirerende kvinde, som formår at formidle sit stærke budskab ud med både seriøsitet og humor. Der skal meget til at inspirere mig – men jeg kan ikke andet end at være inspireret efter tre timer i Soulaimas selskab. Soulaima skyder med guldkorn – og man snyder sig selv, hvis ikke man lader sig ramme af hendes guldkorn! Efter mit møde med Soulaima til Livsdesign-workshoppen er jeg endnu mere sikker på mine ambitioner og mål som kvindelig iværksætter med tørklæde i Danmark. Tak for benzinen, Soulaima

– Louiza Kaadach

Soulaima Gourani.

Har du spørgsmål om Frem i Livet kan du kontakte Brian på [email protected]

Copyright 2017 Soulaima gourani - All Rights Reserved