Læs mere om Frem i Livet her og få nyheder bragt til din mailboks.
Husk nu dig selv i din hverdag.
I en travl og pakket hverdag, sker det ofte at vi mister blikket for hvad det egentlig var man gerne ville med sit liv. Det nemmeste er da også blot at følge den vej dit liv tager dig, med den risiko at du havner et sted du ikke rigtig ønskede. Eller det kan være svært at tro på at man kan indfri sine drømme, hvis andre det meste af ens liv har fortalt at man ikke kan eller ikke burde. Uanset hvilken situation du er i lige nu så kan du med en god portion opbakning, de rette værkstøjer og motivation få skabt netop det drive der skal til for at kommer derhen hvor du drømmer om at være. Med min nye platform ønsker jeg at give dig den støtte du har brug for, for at foretage disse ændringer i dit livsdesign, så du kan opleve den livgivende følelse af retning og mening.

Frem i Livet er dit fællesskab med ligesindede, ude efter mere i livet. Det er et medlemssite som giver dig alle de redskaber du skal bruge for at nå dine mål, realisere dine drømme og designe dit liv, så det passer dig. Jeg vil personligt være på til stede, inspirere og tanke dig op med nyt gå-på-mod. Du får ny viden, inspirerende historier, nye  skæve og forfriskende vinkler og en smittende energi, som du kan omsætte til mærkbare forandringer og målbare resultater i dit eget liv og karriere. 

Frem i Livet er en simpel 4-trins metode, hvis eneste formål er at hjælpe dig tættere på dine mål i livet. Metoden har jeg udviklet gennem hele mit liv og er altså lavet af blod, sved og tårer. Metoden som jeg selv bruger, har bragt mig til hvor jeg er i dag.  

Tilmeld dig listen her
Skriv dit fulde navn og email adresse her.
Fordele ved at tilmelde dig listen
  • Få løbende opdateringer fra Frem i Livet direkte i din mailboks.
  • Vær blandt de første til at vide hvornår et nyt hold af Frem i Livet ejere starter.
Del gerne siden
Referencer:

At stå i sit eget lys. Du har kun en chance, et liv”. Var inspirerende ord fra soulaima. For det er så sandt. Det fik mig til, at få gennemtænkt mit eget livsdesign. Lidt hurtigere men også mere grundigt.

– Tanja TifreSoulaima er en utrolig inspirerende kvinde, som formår at formidle sit stærke budskab ud med både seriøsitet og humor. Der skal meget til at inspirere mig – men jeg kan ikke andet end at være inspireret efter tre timer i Soulaimas selskab. Soulaima skyder med guldkorn – og man snyder sig selv, hvis ikke man lader sig ramme af hendes guldkorn! Efter mit møde med Soulaima til Livsdesign-workshoppen er jeg endnu mere sikker på mine ambitioner og mål som kvindelig iværksætter med tørklæde i Danmark. Tak for benzinen, Soulaima

– Louiza Kaadach

Soulaima Gourani.

Har du spørgsmål om Frem i Livet kan du kontakte Brian på [email protected]

Copyright @ Frem i Livet - All Rights Reserved