countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Frem i Livet er lige nu lukket for tilmelding.
Mit team og jeg er nu fuldstændig fokuseret på at hjælpe og støtte alle de nye medlemmer på Frem i Livet. Vi åbner for nye medlemmer i anden halvdel af 2017. Indtast din email nedenfor og modtag besked når vi igen åbner for tilmeldingen og for at deltage i lodtrækningen....↓
Hver måned trækker jeg lod om 1,5 times 1 til 1 sparring, dvs kun dig og mig, fokuseret på at hjælpe dig. Så skynd dig at få dig skrevet på nedenfor.

Vinderne få besked via email og vi trækker en vinder hver den 1. i måneden indtil jeg åbner for Frem i Livet igen. 

Sparringen har en værdi af 4.000kr.
Hvad siger medlemmerne om Frem i Livet?
  • Paulina Gifty Sarquah-Djurhuus, om videomodulerne i metoden - “Videosekvenserne er brugbare og jeg kunne nemt overskue, hvad de enkelte øvelser gik ud. Efter en øvelse, glædede jeg mig til hvad næste skridt ville bringe. Så, det at arbejde trin for trin virker godt for mig. “
  • Kirsten Steen Andersen, om Facebook-fællesskabet - "Tillykke Soulaima!! Det er virkelig et fantastisk community!! Første gang jeg er deltager i et, hvor jeg næsten ikke kan vente med at logge ind og følge hvad I andre laver, finder ud af og prøver af, og få og give respons, det betyder virkelig noget! Dynamik, drømme, det konkrete - hele baduljen, det er super!" 
  • Sanne Henriksen Ravn, om Frem i Livet som helhed - "Frem i Livet har skubbet mig ud i den vildeste proces. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har oplevet at være mere sikker på mig selv. Jeg elsker, elsker, elsker, at der er så højt til loftet. Det giver mig et fantastisk drive. Jeg føler, at jeg står stærkere end nogensinde før i mig selv."
"Jeg vil personligt være til stede på Frem i Livet platformen, så længe den eksisterer og det har jeg tænkt mig, at den gør i mange år!"
Soulaima Gourani
Soulaima Gourani har undervist på Harvard Kennedy School i Livsdesign. Hun er UN Women Ambassador, medlem af The Forum of Young Global Leaders og TED Talks Mentor.

"Jeg har kæmpet mig til hvor jeg er i dag. På min vej har jeg været yderst systematisk og det har jeg nu lavet Frem i Livet metoden ud af. Du skal også have den, for den virker!"

Soulaima Gourani

FREM I LIVET UNIVERSET
Endelig, en metode som viser vejen mod dine mål.

Frem i Livet metoden er et komplet trin for trin system hvis eneste formål er at hjælpe dig tættere på dine drømme og mål. Ulig andre programmer som kun tilbyder enkelte brikker i puslespillet,  indeholder FREM I LIVET alle brikkerne og er tilmed allerede samlet for dig. Følger du systemet vil du opleve den kraftfulde og energigivende følelse af at rykke dig, rykke dig i den retning DU ønsker, uden at du skal bruge tid på at finde på en metode selv. Nemt og ligetil.

Copyright 2017 Soulaima Gourani All Rights Reserved.