FREM I LIVET
Den store Frem i Livet Workshop er nu skudt i gang.
Den er gratis at deltage i og giver dig nogle af de mest essentielle redskaber til at tage styringen i dit liv. Se workshoppens videoer når det passer dig.
Soulaima Gourani
Velkommen til Frem i Livet
Vi åbner snart for nye medlemmer....
Jeg vil elske at få dig med ombord på hvad medlemmerne
kalder den bedste investering i deres liv. 
Indtil vi igen åbner, ville det glæde mig at dele nogle af mine mange erfaringer med livsdesign i nyhedsbrevet "Lidt at tænke over".
Skriv dig op til nyt om hvornår vi igen åbner og til nyhedsbrevet herunder.
Soulaima Gourani har undervist på Harvard Kennedy School i Livsdesign. Hun er en del af UN Women Denmark, medlem af The Forum of Young Global Leaders og TED Talks Mentor.
"Jeg har kæmpet mig til hvor jeg er i dag. På min vej har jeg været yderst systematisk og det har jeg nu lavet Frem i Livet metoden ud af. Du skal også have den, for den virker!"

                                                                                  Soulaima Gourani
FREM I LIVET UNIVERSET
Endelig, en metode som viser vejen mod dine mål.
Frem i Livet metoden er et komplet trin for trin system hvis eneste formål er at hjælpe dig tættere på dine drømme og mål. Ulig andre programmer som kun tilbyder enkelte brikker i puslespillet, indeholder FREM I LIVET alle brikkerne og er tilmed allerede samlet for dig. Følger du systemet vil du opleve den kraftfulde og energigivende følelse af at rykke dig, rykke dig i den retning DU ønsker, uden at du skal bruge tid på at finde på en metode selv. Nemt og ligetil.
Copyright 2018 Soulaima Gourani All Rights Reserved.
Frem i Livet er en del af Soulaima Art - CVR27556426 - Hillerødgade 30A, 2200 Kbh N - [email protected]