FREM I LIVET
Den store Frem i Livet Workshop er nu skudt i gang.
Den er gratis at deltage i og giver dig nogle af de mest essentielle redskaber til at tage styringen i dit liv. Se workshoppens videoer når det passer dig.
Velkommen til Frem i Livet.
Vi har lige nu lukket for optagelsen af nye medlemmer og har nu fuld fokus på at få medlemmerne godt i gang med Frem i Livet! Men bare rolig du får chancen inden længe. 

Skriv dig op herunder, så sender vi dig mere information, når vi igen åbner for nye medlemmer. Herudover får du også to månedlige nyhedsbreve, som hver især vil give noget at tænke over og ikke mindst gøre dig i stand til at se dit liv i et andet lys, mens du venter.  
Du får altså direkte besked i din mailboks, når vi igen åbner for tilmeldingen til Frem i Livet.
Soulaima Gourani har undervist på Harvard Kennedy School i Livsdesign. Hun er UN Women Ambassador, medlem af The Forum of Young Global Leaders og TED Talks Mentor.
"Jeg har kæmpet mig til hvor jeg er i dag. På min vej har jeg været yderst systematisk og det har jeg nu lavet Frem i Livet metoden ud af. Du skal også have den, for den virker!"

                                                                                  Soulaima Gourani
FREM I LIVET UNIVERSET
Endelig, en metode som viser vejen mod dine mål.
Frem i Livet metoden er et komplet trin for trin system hvis eneste formål er at hjælpe dig tættere på dine drømme og mål. Ulig andre programmer som kun tilbyder enkelte brikker i puslespillet, indeholder FREM I LIVET alle brikkerne og er tilmed allerede samlet for dig. Følger du systemet vil du opleve den kraftfulde og energigivende følelse af at rykke dig, rykke dig i den retning DU ønsker, uden at du skal bruge tid på at finde på en metode selv. Nemt og ligetil.
Copyright 2018 Soulaima Gourani All Rights Reserved.
Frem i Livet er en del af Soulaima Art - CVR27556426 - Hillerødgade 30A, 2200 Kbh N - [email protected]