Frem i Livet medlem.
14 dages pengene tilbage garanti
Husk at Frem i Livet skal tages i dit eget tempo, du kan altså ikke komme bagud. Jeg er personligt til stede på Frem i Livet platformen og hjælper til når du har brug for det.
varer
Pris
$0.00
Kontakt Information
Kredit Kort Information
Kredit Kort Nummer!
CVC Kode:
Udløbsmåned
Udløbsår
VIGTIGT
Vi tager ikke mod "rene" Dankort, men vi modtager Visa/Dankort. Du kan også lave en bankoverførsel, i fald du kun har Dankort.
Ordre:
Vare
Beløb:
Dynamically Updated
$XX.00

VIGTIGT

Ved ordreafgivelse accepteres handelsbetingelserne, læs dem her HANDELSBETINGELSER

Hvad siger medlemmerne?
  • Sanne Henriksen Ravn, om Frem i Livet som helhed - "Frem i Livet har skubbet mig ud i den vildeste proces. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har oplevet at være mere sikker på mig selv. Jeg elsker, elsker, elsker, at der er så højt til loftet. Det giver mig et fantastisk drive. Jeg føler, at jeg står stærkere end nogensinde før i mig selv." 
  • Paulina Gifty Sarquah-Djurhuus, om videomodulerne i metoden - “Videosekvenserne er brugbare og jeg kunne nemt overskue, hvad de enkelte øvelser gik ud. Efter en øvelse, glædede jeg mig til hvad næste skridt ville bringe. Så, det at arbejde trin for trin virker godt for mig. “
  • Kirsten Steen Andersen, om Facebook-fællesskabet - "Tillykke Soulaima!! Det er virkelig et fantastisk community!! Første gang jeg er deltager i et, hvor jeg næsten ikke kan vente med at logge ind og følge hvad I andre laver, finder ud af og prøver af, og få og give respons, det betyder virkelig noget! Dynamik, drømme, det konkrete - hele baduljen, det er super!" 
Copyright 2018 - Soulaima Gourani - All rights reserved