Handelsbetingelser

Tak fordi du besøgte Frem i Livets hjemmeside, fremilivet.dk Herfra benævnt som "denne hjemmeside". Nedenfor ser du vores "Vilkår, betingelser og fortrolighedspolitk". 

Vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik kan ændres af Frem i livet, når det ønskes uden der skal gives besked herom.

Disse vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik styrer din brug af denne hjemmeside. Ved at benytte denne hjemmeside, tilkendegiver og acceptere du disse vilkår, betingelser og fortrolighedspolitk.

Vi opfordre dig derfor at se vilkår, betingelser og fortrolighedspolitk hver gang du besøger den hjemmeside.

1. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET

Du erkender og erklære dig enig i at alt tilgængeligt indhold og materialer på denne hjemmeside er beskyttet af copyright og ejet 100% af Soulaima Gourani. Med mindre det er blevet skriftligt godkendt af Soulaima Gourani, erklærer du dig enig i at det ikke er lovligt at sælge, leje, modificere, kopiere, reproducere, vise i offentlighed, eller lave foredrag på baggrund af indhold og materialer. 

Det er strengt forbudt at overtræde ovenstående vilkår uden skriftlig godkendelse af Soulaima Gourani. For at få en sådan godkendelse kontakt os da på support@fremilivet.dk.

2. BEGRÆNSNINGER I BRUGEN AF DENNE HJEMMESIDE.

Du skal være mindst 18 år gammel for at benytte denne hjemmeside.

Hvis du er blevet givet et password for at få adgang til denne side, så er det personligt, med mindre andet er blevet dig skriftligt forkyndt. Du erklærer dig enig i at være ansvarlig for sikkerheden af dit password.

3. Retur og fortrydelsesret.

Din fortrydelsesret er gældende i 14 dage fra dit køb. Din fortrydelsesret er dog kun gyldig såfremt du ikke tager produktet i brug. Har du taget produktet i brug - altså logget ind på platformen refunderer vi IKKE dit køb. Skulle du fortryde dit køb inden du tager produktet i brug skal du blot kontakte os på support@fremilivet.dk og fortælle os at du ønsker at fortryde dit køb. Forbrugeraftalelovens kap. 4. §18 stk. 2 sektion 13.

4. TREDJE PARTS REFERENCER/HYPERLINKS

Frem i Livet kan indsætte links til andre sider på Internettet. Disse hjemmesider kan indeholde information eller materiale nogle mennesker kan finde stødende. Disse andre hjemmesider er ikke under Frem i Livets kontrol og du tilkendegiver at Frem i Livet ikke er ansvarlig for nøjagtigheden, copyright eller andre vilkår og betingelser disse sider måtte indeholde. 

5. INFORMATIONER DU SENDER TIL FREM I LIVET.

Du erklærer dig hermed enig i at al information du sender til Frem i Livet gennem denne hjemmeside, er ejet af dig at du har den fornødne autoritet til at indsende denne information. Du tildeler hermed Frem i Livet en, royalty fri, evig, verdensomspændende tilladelse til at vise, modificere, tilpasse, lave nyt materiale på baggrund af disse informationer, og til at bruge foreslag, ideer og informationer du måtte give til Frem i Livet.

Yderligere, er du indforstået med at du ikke må indsende eller dele indhold, gældende på alle platforme under Frem i Livet, som, kan virke vulgær, er pornografisk, er sjofelt, er krænkende, er racistisk, er sexistisk. Du erklære dig ligeledes enig i at det under ingen omstændigheder er tilladt på nogle platforme under Frem i Livet, at promovere, egen virksomhed, begivenhed eller linke til egne sider på sociale platforme, med mindre der er givet skriftlig godkendelse herfor af Soulaima Gourani.

Frem i Livet reservere sig retten til at fjerne eller slette indhold fra dig der bryder disse regler.

Frem i Livet reservere sig retten til at samarbejde med politi og andre myndigheder i efterforskninger af informationer tilgået Frem i Livet fra dig.

6. ANSVAR

Frem i Livet er et redskab som sammen med kundens vilje til at nå sine mål kan hjælpe kunden på vejen mod satte mål. Frem i Livet kan altså ikke holdes ansvarlig i fald kunden ikke skulle nå sine mål.

Alle materialer, informationer, og produkter der er at finde på denne hjemmeside kan ikke garanteres at være fejlfri og mangler kan forekomme. Ligeledes kan det forekomme at Frem i Livet er utilgængeligt i kortere perioder. Ej heller kan det garanteres at alt indholdet på denne hjemmeside er fri for virus eller andre harmfulde komponenter. Brugen af Frem i Livet er ene og alene på din egen risiko.

Frem I livet og hele teamet bag kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for omstændigheder der måtte opstå i dit liv, på baggrund af din brug af hjemmesidens materiale. 

7. BETALING

Du kan bruge disse betalings muligheder Visa, MasterCard, Ligeledes kan der betales via PayPal. "Rene" Dankort accepteres ikke.  Alle priser er i danske kroner. 

For medlemsskab via RATEBETALING gælder det: at startdatoen er den samme som datoen for køb af medlemsskab, hvor også den første rate betales og de resterende 5 rater betales efterfølgende automatisk i en 30-dages cyklus. Ved valg af ratebetaling accepterer du, at betalingen af alle 6 rater er ufravigelig og bindende. Skulle du misvilligeholde din ratebetaling kan Frem i Livet terminere dit medlemsskab og dermed adgang til alt indhold og platform, uden at skulle godtgøre dig for allerede indbetalte rater.

For ÅRS-ABONNEMENT gælder at ydelsen, som oplyst på ordrebekræftelsen, automatisk bliver trukket med 365 dages mellemrum indtil abonnement termineres af køber.  Ønsker du at ændre det kredit kort abonnementet trækkes på gøres dette ved at kontakte support@fremilivet.dk. I tilfælde af manglende betaling af abonnement, vil adgang blive lukket ind til betalingen er sket.

AFMELDING af abonnement: Ved udmeldelse skal du skrive til support@fremilivet.dk og skrive "Udmeldelse" i emnefeltet. Der kan gå en dag eller to før du høre fra os, men din udmeldelse gælder fra vi modtager din email. Skulle vores svar krydse din opkrævningsdato og dermed en ny automatisk trækning på dit kort, vil du naturligvis få det beløb refunderet. 

For medlemsskab ved betaling af DET FULDE BELØB på 3.999kr som oplyst på ordrebekræftelsen, gælder det, at når de 14 dages pengene retur garanti er overstået, er købet endeligt og bindende. Købet kan herefter ikke trækkes tilbage ej heller pengene refunderes.

8. UFORUDSETE HÆNDELSER

Soulaima Gourani ønsker brændende at holde Frem i Livet kørende i mange år frem. Uforudsete hændelser, som sygdom, forældet platforme, konkurs osv. kan ikke lægges Soulaima Gourani til last og giver ikke køber ret til pengene retur. I fald Soulaima Gourani måtte lukke for Frem i Livet, så vil alt indhold blive gjort downloadbart for køber, så man ikke mister indholdet, selvom platformen lukkes.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

1. INFORMATIONER VI INDSAMLER

A. Personlig identitets information.

For bedst at kunne servicere vores kunder, indsamler vi personlige indentitets-informationer, som navne, adresser, telefonnumre, email adresser og kreditkort oplysninger, når sådanne informationer frivilligt er sendt til os. Vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til de følgende formål: (1) til at levere det produkt/er til dig du har bedt om; (2) for at validere din accept af vilkår, betingelser og fortrolighedspolitik; (3) til indholdsforbedring og feedback formål; og (4) for at kunne kontakte dig, i forhold til din brug af denne hjemmeside og produkter.

Vi må også foretage spørgeundersøgelser af vores ejere fra tid til anden så vi kan forbedre de produkter vi tilbyder.

B. Datasikkerhed.

Alle informationer indsamlet om dig bliver gemt i teknisk og fysisk sikre omgivelser. Vi bruger SSL enkryption til at sikre sensitive informationer online, og vi gør alt vi kan for at beskytte bruger information offline. Desværre er det sådan at ingen overførsel af informationer via Internettet kan garanteres 100% sikkert. Som resultat heraf, kan vi ikke, omend vi gør alt der er os muligt for at beskytte dine informationer, udstede en garanti for sikkerheden af dine informationer, og du sender dem derfor på egen risiko. 

KONTAKT OS

Hvis du har brug for at kontakte os, kan du skrive en email på support@fremilivet.dk, ringe på +1 650 313 9102 eller skrive til Soulaima Art (CVR27556426), Helsingborggade 23, 5000 Odense C, att: Soulaima Gourani.

Copyright 2018 Soulaima Gourani All Rights Reserved.